Pranešimai

Rodomi įrašai nuo gegužės 14, 2017

Scena Dpoezijos Šaltinyje

Rosvaldas, nepailstantis Dpoezijos šaltinio sponsorius, šiais metais dengs scenos nuomą. Tiesa, sceną statysime arčiau žiūrovų, ji bus nuleista žemiau, tad nebus tokia "didelė". Vidinė scena bus skirta poezijos skaitymams. Tikiuosi šiais metais pritraukti daugiau dailininkų, poetų, menininkų...

Meteo.lt

Meteo lt man visada yra pavyzdys kaip "atnaujinti", "modernizuoti" yra sugadinti. Visų pirma svetainė yra išties nepatogi naudotis. Ypač mobili versija. Niekas netelpa į ekraną. Ypač erzina kiekviename puslapyje pasirodantis "Cookie policy". Nėra ką analizuoti - svetainė niekam tikusi. Ačiū Dievui yra old.meteo.lt Bet iš tikro - ką daryti įmonems, kurios neturi techniškai išprususio darbuotojo? Joms priskiedžia, jos ir tiki. Kartais pamastau ar nebūtų teisinga svetainės kūrimo laikotarpiui įsidarbinti web developerį, kuris betarpiškai derintų darbus ir būtų projekto vadovas.

Dėdė Kazys

Palaidojom dėdę Kazį. 1936 gimimo. Menkai jį pažinojau. Prisiminiau jį ir Onutę šokančius polką per kažkokią baliušką Akmenėj. Trypė taip, kad grindys lingavo. Tokius juos visada ir prisiminsiu. Žiūriu į Onutę prie ką tik sukasto kapo ir ašaros pačios rieda.