Pranešimai

Rodomi įrašai nuo gegužės 11, 2017

Alkoholis

Visgi kova su alkoholiu kažkokia nenormali pas mus. Kiekvieną kartą išgirdęs kaip valdžia žada drausti, pasijuntu paskutiniu alkoholiku. Toks jausmas, kad pagrindinė problema pas mus - reklamą matantis žmogus, tikslinis alkoholio pramonės objektas. Tai jei visi supranta, kad alkoholis cigaretės yra nuodas ir blogis, kodėl dėl to esu kaltas aš. Kodėl neuždraudžiama gaminti, platinti. Žolė tai uždrausta. O jei žiūrima verslininkų interesų tai nereikia imituoti " kovos su alkoholizmu". Tas pats ir su vaistų kainomis. Jei klesti spekuliacija ir nežmoniški nereguliuojami ankainiai, nepadės jokios programos, draudimai, leidimai ir t.t. Tai tik verslas.

Akis

Vaizdas
Turiu vaikystės akies traumą. Po 30 metų nusprendžiau pasidomėti ar kas pasikeitė medicinoje. Mano nuostabai iš esmės niekas - operuojant kairę akį išlieka 50 proc tikimybė apakti išvis. Tą patį pasakė ir mano tėvui , kai man buvo 10 metų. Tačiau kosmetinė medicina pažengusi. Gaminamos linzės, kurios pilnai paslepia akies randą. Nepigiai, bet įmanoma. O gal geriau likti žvairam?

Ant Žemės krašto

Vaizdas
Gegužės pabaigoje Gerąja prasme esame pakviesti į Raudondvarį, festivalį Ant Žemės krašto. Girdėjau daug gerų atsiliepimų apie juos, bet jei atvirai nesuprantu, kas jiems negerai - jokios informacijos apie renginį. Jei ne Algirdo skambučiai net nežinočiau, kad tas festivalis vis dar planuoja vykti. 2 savaitės iki renginio o svetainėje -  nulis. Siaubingas aplaidumas Kitą vertus, gal čia toks reklaminis manevras - jokios reklamos?

Atostogos nuo FCB

Vaizdas
Facebook'as turi fantastišką savybę - galima tiesiog užblokuoti savo accountą savaitei. Taigi jau kelintą kartą pasiimu "atostogas" nuo veidaknygės.  Messengerį pasilikau aktyvų, tad esu pasiekiamas. O geriausia skambinti arba rašyti jonas@dpoezija.lt Bet rimtai - gal aš nemoku kažko susikonfigūruoti?  Matau beveik vien repostus arba renginių reklamas. Tiesiog laiko gaišimas.