Dpoezija susirenka. Po visko

Atgaline tvarka
16 d. 
Išlydėjau Arminą ir Almą. Kas kelios minutės lendu į internetą - ieškau gal kas nors patalpino ką nors naujo iš renginio. Pakomentavo. Panašu kad dar ne laikas. Dar per anksti. Manau sukursiu atskirą puslapėlį šiems mytams apžvelgti, kuriame bus visa informacija. Pradedant tais, kurie dalyvavo, baigiant tais kurie prisidėjo. Su foto, video ir t.t. Su Arminu pamąstėm kad reikia rašyti projektus. Ta sąmata į kurią tilpom - minimali. realiai reikėtų mažiausiai tiek pat. O kadangi įdirbis pakankamai didelis - yra šansų gauti rėmimo iš visokių fondų.

Šįryt atsikėlėm 9-ą. jaučiuosi pagaliau pailsėjęs.

15 d.
Vakar iki išnaktų sėdėjom visi keturiese Lina, Alma, Arminas ir aš. Prisiminėm kaip buvo, džiaugėmės ir džiūgavom klausydami renginio įrašo. Beje, įrašas greit pasirodys internete per dpoezija.lt radiją. Tikrai vertas dėmesio.
Nežinau kas labiau išvargino? Saulė, miego trūkumas, alkoholio likučiai po nakties, įtampa?... Tik grįžę išsimaudėm ir sumigom.

Rytas buvo tikrai sunkus. keikiau save kad truputi padauginau su Zala ir Ancevičium ant jūros kranto. Penktą gulus devintą keltis tikrai nemažas išbandymas.
Rytinis koncertas.  Pradedant Auguste ir baigiant manim. Manau esant tokiomis aplinkybėmis tikrai nusisekęs. Išgirdau Ancevičių. Jis puikus, net ir išbalęs nuo alkoholio ir nemigos.
Kadangi koncertas vėlavo, o Arnoldui reikėjo išvykti - savo dalį sutrumpinau.

14 d.

Turiu visą koncerto įrašą. Su malonumu klausau jo nuo pradžios iki galo. Atradau Augustę. Iš naujo atradau Ievą. Pagaliau normaliai išgirdau Zalą. uhhhh... Pasakoti apie vakarinį koncertą galėčiau ilgai ilgai...
Bet esmė tai, ko nesimatė, bet visi jautė: puikus organizatorių komandinis darbas. Nebuvo jokio bereikalingo draskymosi, lakstymo, nervo, bet viskas buvo paruošta sureguliuota ir sužiūrėta. Čia jau ačiū Tomui, Konungui, Astai, Arnoldui, Berniui, Paulinai, Šarui, Almai ir, žinoma, Arminui. Ačiū Magdalenai, Skaistei... Ammm ... tiems eksursijas pravedantiems bachūramns, Romui, Linui, Martynui, Dariui...

13 d.

Visi susirinkom pas mane namuose. Susistygavom, susižiūrėjom.


Kaip retai būna manau kad šį renginį galėtume pakartoti ir kitąmet. Na bet žiūrėsim ar bus poreikis. Ar šnekančių bus mažiau nei darančių, o darančių pakankamai. Ar gausim rėmimo, ar pajūrio regioninis parkas leis...


Jau laukiu


Pasirašo Baltoji blužnis

Komentarai

Arminas sakė…
Matyt Dievas mus myli. Neatsiuntė tokios liūties, kaip 2008-aisiais, praktiškai visi atsitiktinumai priskirtini prie laimingų (visokie atšaukti koncertai, dėl kurių atlikėjai atvyko į Girulius ir t.t.). Gal ir galima turėti įžūlumo pamąstyti apie panašų renginį kitais metais.