Skrydis į naktį


Hei hei hei! turime šių metų nugalėtoją koncertų kategorijoje! Ir jis vadinasi Skrydis į naktį.
Žiauriai gražus senamadiškas renginys. Žiauriai gražioje vietoje, su žiauriai fainais muzikantais.

Komunikacija

Ko gero pati silpniausia šio renginio dalis. Pradedant internetine svetaine - įvedus į google "Skrydis į naktį " rodo viską išskyrus šią svetainę. O ir pati svetainė kreivai padaryta - informacija ilgokai nebuvo atnaujinta. Manau tai ženkliai prisidėjo prie renginio silpno lankomumo. Bet... internetas tikrai nebėra pagrindinis renginio lankomumo padidinimo kriterijus (čia atskira tema, nesiplėsiu).
Na ir spaudoje informacija nebuvo visiškai tiksli

Programa

Ji tikrai gera. Padaryta senamadišku stiliumi - vedėjai, muzikantai, poetai. Viskas taip gražiai, oficialiai, laiku ir vietoj. Solidžiai kitaip tariant. O ir scenoje, kas man patiko, nesimatė žiaurių eksperimentų. Žmonės galėjo pailsėti klausydami ir scenos senbuvių ir naujokų. Jokių ryškių žvaigždžių, jokių akordų nesugraibančių gitaristų būrelių.
Šiais metais programa baigėsi likus geram pusvalandžiui iki paskutinio kelto. Todėl nereikėjo nervintis. Šaunu!

Garsas

Fantastiškas! Garsino kažkoks senas hipis Skripka nuo Šilutės. 10 balų. Buvo miela, saikinga skoninga. Ko gero pirmą kartą mačiau iš arti kaip žmonės moka dirbti su skaitmeniniu pultu. Varvinau seilę ir džiaugiausi, kad taip išvis galima.

Muzikantai 

Atvirai prisipažinsiu - vien dėl Andriaus Kulikausko buvo verta. Žmogus serga. Bet kiek jame optimizmo, jėgos ir gylio! Visada džiaugiuos jį sutikęs. Dar sutikau tokį ledynmečio laikų bardą Mindaugą Briedį. Jis kaip kokia riešapelekė žuvis ko gero toks pat išliks ir po milijono metų. Gers rūkys ir vargo nematys.

Gerąja prasme

mostelėjom nuo peties, kaip tik buvo įmanoma pusę antros. Labai prajuokino pirmose eilėse sėdėjęs ir pelėda ūbavęs pilietis. Kai tik fleita užgroja -  taip jis ūbauja. Iškart prisiminiau kaip tiesioginiame eteryje Jakilaitį "apšiko lakštingalos". Sakau gal ir jis reklamuoja kokią slaptą pelėdinių masonų organizaciją. Buvo smagu.

Paskutinis

Šią vasarą su Alvytu turėjom paskutinį "festivalinį" koncertą. Ačiū, Rosita, už gerą akcentą.

Komentarai