Politikavimas

Tikriausiai su metais tai neišvengiama... Va įsijungiau televizorių ir susinervinau. Vyriausybė žada sukurti tokią sistemą kuri, cituoju : "Skatintų bedarbius aktyviau ieškotis darbo, o ne laukti pasiūlymų iš darbo biržos ". Žodžiu principas toks - yra valdininkai - jiems daug darbo tad sumažindami darbo kiekį sau jie tiesiog išvaro žmones į gatvę. Gerai kad yra pasakančių : "KOKIO DARBO? JO NĖRA!".
Man keista, kad tie, kurie dabar gyvena pusėtinai arba gerai, mano, kad taip bus visada.


Blogiausia, kad į vyriausybę lenda ir žmones balamutina visokie populistai. Jie atseit išvalys seimą, pakeis sistemą. O kas išvalys valytojus? Užknisa viskas! Negaliu

Komentarai

vasaris užknisa:)

o politika, ekonomika kintantis dalykas. kaltinti nėra sunku.
Jonas Baltokas sakė…
Kaltini mane kad aš kaltinu? :)))))

Nu laiKYYYYkis
Jonas Baltokas sakė…
Beje ar žinai kad besilaukiančios arba motinystės atostogas turinčios moterys negali gauti jokių papildomų pajamų. Pvz.: jei tuo metu dalyvauji poetų sąskrydyje ir kaip žinomai personai tau išmoka autorinį atlyginimą 100 Lt visko gali būti kad to mėnesio išmokos iš sodros negausi.
kodėl tu man davei pavyzdį apie motinas, o ne apie keistoka kai kuriais atžvilgiais aukštojo mokslo reformą? ;DDD
Jonas Baltokas sakė…
Todėl, kad turiu du vaikus. Ir dabar kiekviena "reforma" man atsiliepia x 2. Pvz.: jei vaiko išlaikymas darželyje-mokykloje pabrango 10-15 lt man tai pabrango dukart tiek.

Apie mokslo reformas aš net nekalbu, bet neduodu pavyzdžio nes tai mano vieno blogas o ne visą Lietuvą atstovaujantis :)

Selfish, bet ką padarysi